Revista care te menține sănătos

Știri

Noua clinica MEDAS Unirea, dotare tehnica de ultima generatie

13 decembrie 2010
Share

Centrul Medical MEDAS a inaugurat o noua clinica medicala in cadrul Unirea Shopping Center, care ofera servicii medicale integrate clinice si paraclinice, respectiv consultatii in ambulatoriu pentru toate specialitatile clinice, precum si spitalizare de zi, investigatii de laborator si de imagistica medicala.

In completarea serviciilor oferite pana in prezent de Centrul de Excelenta in Urologie pentru depistarea precoce si tratamentul cancerului de prostata, MEDAS pune la dispozitia pacientilor cabinetul de Chirurgie a penisului si uretrei, pentru diagnostic si evaluare, in vederea stabilirii tipului de tratament in urmatoarele afectiuni: maladia Peyronie, disfunctie erectila, stricturi uretrale, hipospadias, incontinenta urinara.

Clinica MEDAS Unirea dispune de: 23 de cabinete medicale acoperind toate specialitatile clinice, baza de tratament pentru servicii de fiziokinetoterapie complet dotata, servicii de stomatologie, sectie de spitalizare de zi, laborator propriu pentru analize medicale (hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, anatomie patologica). De asemenea, dispune si de  departament de biologie moleculara (pentru depistarea cancerului de prostata prin utilizarea metodei amplificarii mediate genic a PCA3-ARN), de radiologie si imagistica medicala (radiologie conventionala si dentara, mamografie, Computer Tomograf, osteodensitometrie, ecografie 3D, 4D, abdominala, de organ, de parti moi, vasculara, urologica etc.).

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.