Revista care te mentine sanatos

Stiri

Conferinta Nationala de Medicina Familiei

4 aprilie 2011
Share

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov si Societatea Nationala de Medicina Familiei, cu sprijinul Colegiului Medicilor Bucuresti si Colegiului Medicilor din Romania, au organizat intre 23 si 26 martie Conferinta Nationala de Medicina Familiei. Evenimentul a adunat 2.000 de medici care au avut ocazia sa asculte prelegeri pe subiecte extrem de variate, sa participe la mese rotunde interactive si cu teme rar abordate si sa ia parte la ateliere practice atragatoare.

In cadrul conferintei au fost prezentate primele concluzii ale prelucrarii datelor intr-un proiect ce reprezinta un vast program de educatie pentru pacientii cu risc cardiovascular. De asemenea, a fost lansat primul portal de e-learning cu acces gratuit, special creat pentru medicii de familie. La eveniment au participat si personalitati importante ale medicinei de familie din Europa (dr. Rosalind Simpson – membru al Colegiului Regal de Medicina Familiei al Marii Britanii (RCGP), dr. Tony Mathie – presedinte Wonca Europe, dr. Mihaela Carmaciu, vicepresedinte SMR-UK).

Nota pentru articolul «Conferinta Nationala de Medicina Familiei»:4.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate