Revista care te menține sănătos

Știri

Conferinta Nationala de Medicina Familiei

4 aprilie 2011
Share

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov si Societatea Nationala de Medicina Familiei, cu sprijinul Colegiului Medicilor Bucuresti si Colegiului Medicilor din Romania, au organizat intre 23 si 26 martie Conferinta Nationala de Medicina Familiei. Evenimentul a adunat 2.000 de medici care au avut ocazia sa asculte prelegeri pe subiecte extrem de variate, sa participe la mese rotunde interactive si cu teme rar abordate si sa ia parte la ateliere practice atragatoare.

In cadrul conferintei au fost prezentate primele concluzii ale prelucrarii datelor intr-un proiect ce reprezinta un vast program de educatie pentru pacientii cu risc cardiovascular. De asemenea, a fost lansat primul portal de e-learning cu acces gratuit, special creat pentru medicii de familie. La eveniment au participat si personalitati importante ale medicinei de familie din Europa (dr. Rosalind Simpson – membru al Colegiului Regal de Medicina Familiei al Marii Britanii (RCGP), dr. Tony Mathie – presedinte Wonca Europe, dr. Mihaela Carmaciu, vicepresedinte SMR-UK).

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.