Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

LaxaNatur

12 decembrie 2012
Share

Ritmul de viata alert, obiceiurile alimentare nesanatoase, stresul sunt cativa dintre factorii care pot dezechilibra sistemul digestiv, ducand la o digestie lenta si o stare generala de disconfort. Naturalis LaxaNatur este o formula concentrata pe baza de extracte de Senna.

Senna sau siminichia este o planta originara si raspandita in zonele tropicale ale Americii de Sud, Africii, Asiei si Europei. Senna este un purgativ puternic, utilizata in tratarea constipatiei, actionand prin stimularea peristaltismului intestinal. Semintele, care se afla intr-un fel de pastaie lunga, sunt uneori prajite si folosite pentru prepararea unei bauturi asemanatoare cafelei. De aici si numele de „coffe senna” sub care poate fi intalnita.

Naturalis LaxaNatur este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «LaxaNatur»:3.88/ 5 (8 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate