Suplimente Naturalis

CardioForte

vineri, 7 decembrie 2012
Share

Naturalis CardioForte este un supliment alimentar ce are in compozitie extract din frunze de paducel, planta medicinala folosita traditional ca tonic cardiac, si magneziu, ce ajuta la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular, inclusiv a miocardului.

Paducelul este una dintre plantele folosite inca din Antichitate ca remediu eficient in diferite afectiuni. Romanii si grecii il utilizau in tratarea bolilor de inima, ficat si contra insomniei. In medicina chinezeasca, fructele de paducel erau intrebuintate in tratamentul multor dezechilibre energetice. In acelasi timp, paducelul era considerat un simbol al sperantei si rodniciei. Studiile clinice arata ca extractul de paducel are efecte pozitive asupra circulatiei coronariene, imbunatateste transportul oxigenului si al nutrientilor necesari muschiului inimii.

Magneziul este un nutrient esential si cofactor pentru peste 300 de enzime implicate in procesele de biosinteza. Ionii de magneziu contribuie la metabolismul energetic al organismului.

Naturalis CardioForte este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «CardioForte»:4.14/ 5 (7 voturi)
tonica
2017-05-10T17:44:44+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc