Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

Omega-3 forte

12 decembrie 2012
Share

Naturalis Omega-3 forte este un supliment alimentar obtinut din ulei de peste (1000 mg) si vitamina E, care se foloseste pentru a restabili echilibrul nervos si a stimula vitalitatea intelectuala, precum si pentru reducerea riscului cardiovascular.

Uleiul de peste, una dintre cele mai bogate surse in acizi grasi Omega-3, are efecte benefice asupra intregului organism, dar mai ales asupra vaselor sangvine. Acizii grasi Omega-3 contribuie si la scaderea trigliceridelor si a colesterolului „rau” (LDL-colesterolul), crescandu-l pe cel „bun” (HDL-colesterolul).

De asemenea, un studiu recent incheiat a demonstrat ca administrarea zilnica, insa in cantitati moderate, a uleiului de peste reduce durerile articulare ale pacientilor care sufera de osteoartrita, precum si inflamatia cauzata de aceasta afectiune. 

Naturalis Omega-3 forte este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Omega-3 forte»:3.82/ 5 (11 voturi)

1 comentariu pentru articolul “Omega-3 forte”

  1. B**n** spune:

    pentru colesteror nu este bun ?


Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate