Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

Calciu cu Vitamina D3 Complex Forte

11 decembrie 2012
Share

Naturalis Calciu (600 mg) cu Vitamina D3 (800 UI – unitati internationale) Complex Forte este un supliment alimentar necesar in caz de: consum redus de produse lactate (regimuri hipocalorice), perioada de crestere intensiva la copii si adolescenti, sarcina si alaptare, instalarea menopauzei, pentru persoanele sedentare, in timpul curelor de slabire, fumatorilor, pentru persoanele care nu sunt expuse suficient razelor solare, consumatorilor de cafea si/sau alcool.

Calciul este un element mineral esential, aportul lui regulat si in cantitate corespunzatoare fiind important pentru organism la orice varsta. Calciul joaca un rol important in mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. De asemenea, intervine in functionarea muschilor, inimii si sistemului nervos, in procesul de coagulare a sangelui si in reglarea numeroaselor procese metabolice.

Principalul rol al vitaminei D este de a favoriza absorbtia calciului la nivelul intestinelor si depunerea lui la nivelul oaselor. Vitamina D este indispensabila in procesul de formare a oaselor si a structurii osoase normale.

Naturalis Calciu cu Vitamina D3 Complex Forte este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Calciu cu Vitamina D3 Complex Forte»:4.00/ 5 (5 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate