Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

HepatoSuport

joi, 2 octombrie 2014
Share

Noul supliment alimentar de la Naturalis, HepatoSuport, sprijina sanatatea ficatului, prin componentele sale: extractele naturale de armurariu si anghinare. Aceste plante sunt recunoscute pentru proprietatile benefice asupra sanatatii ficatului, datorita substantelor bioactive pe care le contin.

Silimarina (din fructele de armurariu) si cinarina (din anghinare) actioneaza sinergic si isi potenteaza reciproc actiunea pentru mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar. Acestea furnizeaza nutrientii esentiali necesari unui regim igieno-dietetic adecvat pentru un ficat sanatos. Utilizarea silimarinei in protejarea functiilor ficatului dateaza de mai bine de 2000 de ani, pana in prezent publicandu-se peste 300 de studii experimentale si clinice in care au fost inclusi peste 5000 de pacienti.

Naturalis HepatoSuport este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «HepatoSuport»:4.04/ 5 (24 voturi)
tonica
2017-05-10T17:44:35+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate