Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

Ginkgo Biloba

12 decembrie 2012
Share

Ginkgo biloba este o specie de planta care creste spontan in China. Se cultiva si in alte tari, atat pentru aspectul ornamental, cat si in scop terapeutic.

Are efecte asupra tulburarilor de circulatie sangvina la nivelul creierului si extremitatilor, ameliorand astfel metabolismul energetic la nivel cerebral prin cresterea captarii glucozei si oxigenului la nivel molecular. Naturalis Ginkgo Biloba are in compozitie 40 mg de extract standardizat de ginkgo biloba.

Ginkgo biloba are actiune benefica asupra circulatiei periferice, actionand asupra microcirculatiei capilare si venoase, si asupra trombocitelor circulante. Mentine elasticitatea vaselor de sange si la varste inaintate. Actioneaza ca antioxidant natural. Creste randamentul intelectual, imbunatateste memoria, atentia si capacitatea de concentrare.

Naturalis Ginkgo Biloba este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Ginkgo Biloba»:4.50/ 5 (6 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate