Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – iunie 2018

4 iunie 2018
Share
Farmacia Ta – iunie 2018 Pornind de la celebrul proverb „unde nu intra soarele pe geam intra doctorul pe usa”, sa ne propunem cu totii ca in aceasta vara sa ne imprietenim cu soarele. Sa facem din acesta prietenul si aliatul nostru. Pentru ca prietenia adevarata ne va aduce un nivel optim de vitamina D (despre care stim deja ca este importanta pentru intarirea sistemului imunitar si pentru sanatatea oaselor). De asemenea, o relatie buna cu soarele inseamna si prevenirea anumitor tipuri de cancer, imbunatatirea vederii, favorizarea starii de bine (are efecte benefice inclusiv in depresie). In plus, soarele joaca un rol important in mentinerea oxigenarii optime a tesuturilor, intarirea sistemului imunitar si ameliorarea durerilor articulare. De cealalta parte, daca nu ne purtam cum trebuie in aceasta prietenie, extrema este cancerul de piele. Cum putem preveni? Afla in detaliu in paginile revistei. Specialistii nostri iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu avea probleme cu arsurile solare, insolatia sau deshidratarea in acest sezon si nu numai. Pe Adriana Trandafir o cunoaste si mic si mare. Artista ne-a vorbit despre cel mai nou rol, Lina Boasca, din serialul „Fructul oprit”, difuzat la Antena 1, dar si despre copiii ei, Stefan si Maria Speranta, despre copilarie, fericire, rolul pe care inca asteapta sa-l joace si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate