Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – mai – iunie 2021

7 mai 2021
Share
Farmacia Ta – mai – iunie 2021

Stilul de viaţă sănătos reprezintă mai degrabă o necesitate decât un lux. Acesta nu se rezumă doar la o alimentaţie sănătoasă, hidratare, exerciţii fizice şi somn, ci şi la alte aspecte la fel de importante. Spre exemplu, existenţa unui echilibru între viaţa profesională şi cea personală, atenţia la semnalele pe care le transmite organismul, gândirea pozitivă, cunoaşterea remediilor naturale şi folosirea lor atunci când este posibil. Desigur, abordarea unui stil de viaţă sănătos nu se face peste noapte, ci presupune informare constantă şi consecvenţă. Astfel, vor putea fi prevenite sau diminuate anumite afecţiuni.

În paginile celui mai recent număr al revistei Farmacia Ta veţi găsi inspiraţia şi motivaţia de care aveţi nevoie pentru a adopta un stil de viaţă sănătos. Cele 100 de pagini proaspăt tipărite conţin informaţii şi oferte pentru toate vârstele şi nevoile.

Răsfoind revista veţi învăţa cum să luptaţi cu oboseala cronică, veţi descoperi care sunt cele mai întâlnite afecţiuni oculare, veţi afla cum contribuie kinetoterapia la recuperarea post-COVID-19 şi veţi descoperi care sunt alimentele care au grijă de inima dumneavoastră. De asemenea, veţi afla cum să faceţi primul pas spre diagnosticarea alergiilor şi tot ceea ce e de interes despre tromboză. Veţi citi si despre legătura dintre diabetul zaharat şi simptomele gastrointestinale, despre consecinţele stresului asupra pielii şi o mulţime de noutăţi interesante, utile pentru sănătatea dumneavoastră.

Sfatul Monicăi Dascălu, “Fiţi buni şi îngăduitori cu voi şi cu ceilalţi” vine în completarea unui stil de viaţă sănătos. Vedetă de televiziune şi specialist în psihoterapie sistemică de familie şi de cuplu, aceasta ne povesteşte ce lucruri bune a adus pandemia de COVID-19. De asemenea, ea a decis să ne dea câteva sfaturi referitoare la cum putem ţine departe depresia şi cum putem găsi fericirea.

Vă invităm să ne citiţi şi să profitaţi de ofertele speciale din Catena!

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.