Revista care te menține sănătos

Știri

Durere mare in familia Catena

23 noiembrie 2017
Share

Catena isi exprima regretul ca una dintre cele mai importante actrite pe care Romania a avut-o, draga noastra prietena, Stela Popescu, a incetat din viata, la varsta de 81 de ani. In urma unei colaborari de peste 15 ani, am descoperit in Stela Popescu un om cu un suflet de aur, o profesionista desavarsita, dedicata performantei. Toti colegii din Catena sunt profund marcati de aceasta veste. Stela a iubit viata cu adevarat, a fost pentru noi un model de comportament, iar momentele petrecute impreuna ne vor ramane vesnic in amintire.

Nascuta pe 21 decembrie 1935, la Orhei, in Basarabia, Stela Popescu si-a inceput activitatea uimitoare in anul 1958. La inceputul carierei a oferit momente de bucurie spectatorilor de la Teatrul din Brasov. Admiratorii sai au putut sa o vada apoi si la Teatrul de Comedie din Bucuresti, dar mai ales la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, loc in care a descretit fruntile oamenilor in spectacole memorabile, care au starnit rasete si multe emotii. Iubitorii de teatru umpleau salile ca sa o vada, sa se bucure impreuna cu ea de momentele frumoase ale vietii.

A debutat in cinematografie in anul 1958 cu pelicula „Alo? Ati gresit numarul”, iar in total a jucat in peste 25 de filme. Marea actrita, o adevarata stea a teatrului romanesc, ramane in inimile romanilor si cu celebrele momente umoristice create impreuna cu Alexandru Arsinel.

Cu durere in suflet, suntem alaturi de familia Stelutei noastre. Ne luam ramas-bun de la Stela Popescu, marea actrita, care a fost mereu alaturi de noi. Chiar daca pare greu, va indemnam sa nu fiti tristi. Stelei Popescu nu i-ar fi placut asta. Ea si-ar fi dorit sa va amintiti cu drag de momentele ei vesele, de felul ei optimist de a privi viata, iar in loc de flori, oferiti-i in gand un buchet de aplauze.

Nota pentru articolul «Durere mare in familia Catena»:4.00/ 5 (3 voturi)
#tags   \   ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate