Revista care te menține sănătos

Știri

Durere mare in familia Catena

23 noiembrie 2017
Share
Durere mare in familia Catena

Catena isi exprima regretul ca una dintre cele mai importante actrite pe care Romania a avut-o, draga noastra prietena, Stela Popescu, a incetat din viata, la varsta de 81 de ani. In urma unei colaborari de peste 15 ani, am descoperit in Stela Popescu un om cu un suflet de aur, o profesionista desavarsita, dedicata performantei. Toti colegii din Catena sunt profund marcati de aceasta veste. Stela a iubit viata cu adevarat, a fost pentru noi un model de comportament, iar momentele petrecute impreuna ne vor ramane vesnic in amintire.

Nascuta pe 21 decembrie 1935, la Orhei, in Basarabia, Stela Popescu si-a inceput activitatea uimitoare in anul 1958. La inceputul carierei a oferit momente de bucurie spectatorilor de la Teatrul din Brasov. Admiratorii sai au putut sa o vada apoi si la Teatrul de Comedie din Bucuresti, dar mai ales la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, loc in care a descretit fruntile oamenilor in spectacole memorabile, care au starnit rasete si multe emotii. Iubitorii de teatru umpleau salile ca sa o vada, sa se bucure impreuna cu ea de momentele frumoase ale vietii.

A debutat in cinematografie in anul 1958 cu pelicula „Alo? Ati gresit numarul”, iar in total a jucat in peste 25 de filme. Marea actrita, o adevarata stea a teatrului romanesc, ramane in inimile romanilor si cu celebrele momente umoristice create impreuna cu Alexandru Arsinel.

Cu durere in suflet, suntem alaturi de familia Stelutei noastre. Ne luam ramas-bun de la Stela Popescu, marea actrita, care a fost mereu alaturi de noi. Chiar daca pare greu, va indemnam sa nu fiti tristi. Stelei Popescu nu i-ar fi placut asta. Ea si-ar fi dorit sa va amintiti cu drag de momentele ei vesele, de felul ei optimist de a privi viata, iar in loc de flori, oferiti-i in gand un buchet de aplauze.

#tags   \   ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.