Revista care te menține sănătos

Știri

O curajoasa farmacista de la CATENA a cucerit Kilimanjaro!

17 octombrie 2017
Share
O curajoasa farmacista de la CATENA a cucerit Kilimanjaro!

Ioana Alexandra Hriscu Poienaru a reusit o performanta remarcabila ajungand in varful Uhuru Peak, la 5.895 m altitudine, cel mai inalt punct din masivul Kilimanjaro, Africa. Ioana este farmacist diriginte la CATENA Suceava si in acelasi timp membra a CATENA RACING TEAM (presedinte dr. farm. Radu George). In decursul timpului ea a dovedit ca are o pasiune mare pentru sport, cucerind o serie de medalii cu echipa sa CATENA RACING TEAM. A fost capitan al echipei de handbal, filiala Catena Iasi, a participat la probe de alergare, precum si la mountain bike. „Pot spune ca am prins drag de activitatile sportive pe care clubul le desfasoara an de an si felicit pe aceia carora le-a venit ideea infiintarii lui. Sunt mandra ca fac parte din cel mai mare si laureat club sportiv al unei companii si ca reprezint cu mandrie atat clubul, cat si CATENA”, a declarat aceasta.

De la ruptura de menisc la 5.895 m altitudine, in doar cateva luni!

Pentru a reusi aceasta performanta Ioana Alexandra Hriscu Poienaru a trebuit sa se recupereze dupa o ruptura de menisc, pe care a suferit-o in luna martie. Sedintele de kinetoterapie si antrenamentele la sala au dus la o recuperare rapida si, impreuna cu echipa sa, formata din 2 ghizi, un bucatar si 16 porteri, a ajuns pe Uhuru Peak. „De acolo (n.r. Uhuru Peak) nici nu se vedea lumea, era un peisaj lunar, scaldat de soare stralucitor. In jur se vedeau doar norii, si aceia undeva departe… Sunt mandra ca am fluturat acolo steagul CATENA RACING TEAM si ca am trait o experienta fabuloasa care mi-a marcat viata!”, a mai spus Ioana, extrem de emotionata.

Puteti vedea filmul escaladarii varfului Uhuru Peak din Kilimanjaro aici: https://www.youtube.com/watch?v=v7ERTNVqgPk.

Nota pentru articolul «O curajoasa farmacista de la CATENA a cucerit Kilimanjaro!»:4.25/ 5 (4 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.