Revista care te menține sănătos

Știri

Catena Racing Team, vicecampioană a turneului european de fotbal de la Milano

10 decembrie 2019
Share
Catena Racing Team, vicecampioană a turneului european de fotbal de la Milano

Echipa de fotbal Catena Racing Team a câștigat titlul de vicecampioană a turneului european EFBLU European Tour 4, de la Milano, după un parcurs fără nicio înfrângere și o finală în care câștigătoarea a fost desemnată doar în urma executării loviturilor de departajare.

Catena Racing Team a ajuns în finală după trei victorii în faza grupelor – 5-2 cu Rompetrol România, 3-2 cu Odelo Slovenia și un categoric 4-0 cu Credipass Italia -, un 2-0 fără emoții în sferturi, cu Energetik Belarus, și 2-0 în penultimul act al competiției, cu Gemini Solutions România.

În finala turneului de fotbal corporatist de la Milano, Catena Racing Team a întâlnit Intel Rusia, în fața căreia nu a cedat, meciul terminându-se, după timpul regulamentar de joc, indecis: 1-1. Pentru că trebuia desemnat un câștigător, a fost nevoie de executarea loviturilor de departajare, la care rușii s-au dovedit a fi mai norocoși, câștigând cu 3-1. 

Catena Racing Team a terminat turneul în postura de vicecampioană, cu 5 victorii și un egal. Mihai Iulian Cană, membru Catena Racing Team, a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului, pentru spiritul de echipă, determinare şi stil de joc, contribuţia lui fiind decisivă în evoluţia echipei, marcând 7 goluri de-a lungul competiţiei.

Echipa de fotbal Catena Racing Team, participantă la turneul de la Milano, a fost formată din: Marius-Ștefan Aranghel, Mihai-Iulian Cană, Silviu-Costel Costache, Adrian-Marius Cruceană, Victor Cioroianu-Ezaru, Gabriel-Marian Micu, Florin-Cătălin Oprea, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Aurel-Ionuț Tutunaru, Andrei Vlăsceanu, Dragoș Zaharia, Aurelian-Bogdan Pătrașcu – antrenor-jucător, Ovidiu-Dorin Gorcea – manager, Daniel-Dumitru Ioniță – director sportiv și Daniel Marin – vicepreședinte Catena Racing Team.

EFBLU European Tour 4 s-a desfășurat sub sigla European Football Business Leagues United, reunind 16 echipe din 8 țări: România, Italia, Polonia, Slovenia, Belarus, Rusia, Letonia și Portugalia. 

Catena Racing Team este cel mai mare club polisportiv corporatist din România, format din pasionaţi de sport din firmele grupului (Fildas, Catena, Tonica Group, Smart Soft Power) şi din afara sa.

Nota pentru articolul «Catena Racing Team, vicecampioană a turneului european de fotbal de la Milano»:5.00/ 5 (1 vot)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.