Revista care te menține sănătos

Medicină generală

Castiga cu FarmaciaTa.ro o pasta de dinti Lacalut

20 mai 2024
Share

Lacalut Aktiv este o pasta de dinti care lupta impotriva parodontozei. Folosirea regulata a acesteia previne aparitia afectiunilor parodontale, trateaza si protejeaza dentitia, reduce reactia inflamatorie a tesuturilor gingivale, sangerarea si infectiile grabind procesul de vindecare.

Inscrie-te la concurs, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga o pasta de dinti Lacalut.

Intrebare:

Care sunt principalele efecte ale pastei de dinti Lacalut Aktiv ?

a. Intareste dintii si gingiile;
b. Lupta impotriva parodontozei;
c. Opreste sangerarile;
d. Protejaza impotriva cariilor;
e. Toate variantele de mai sus;

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs:

• Inregistreaza-te pe site si trimite un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale (nume, prenume, numar de telefon) si raspunsul la intrebarea de mai sus. Completeaza in corpul mail-ului titlul concursului la care vrei sa participi.
• Produsul castigat va fi ridicat fie de la sediul firmei, in conditiile in care sunteti din Bucuresti, fie de la oficiul postal din orasul dumneavostra.


Lacalut Aktiv
este o pasta de dinti care lupta impotriva parodontozei. Folosirea regulata a acesteia previne aparitia afectiunilor parodontale, trateaza si protejeaza dentitia, reduce reactia inflamatorie a tesuturilor gingivale, sangerarea si infectiile grabind procesul de vindecare.

Odata cu inaintarea in varsta sau printr-o tehnica incorecta de curatare a dintilor gingiile pot fi afectate, ele se inmoaie, devin buretoase si cedeaza din ce in ce mai mult. Totodata, slabesc si coroanele dentale. Aceasta afectiune poate determina si carierea coroanelor dentale, in consecinta, dintii devin sensibili la durere, sunt predispusi la alte iritatii datorate contactului cu produse foarte reci sau fierbinti sau dulci. Cercul vicios se mentine astfel, dintii durerosi fiind din ce in ce mai putin hraniti si in felul acesta imbolnavirea gingiilor este accelerata.

Prin utilizarea regulata a pastei de dinti medicinale Lacalut Sensitive preveniti toate aceste fenomene.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.