Revista care te mentine sanatos

Stiri

Cappy iti ofera toata portocala!

15 iulie 2010
Share

Pentru ca un trup sanatos si fortifiat are nevoie de vitamine, glucide, fibre si polifenoli, a fost lansat in Romania „Cappy Toata Portocala”, o bautura inovativa care contine, pe langa sucul frunctului si pulpa, miezul si invelisul alb, surse suplimentare de nutrienti.

Cappy a creat „Toata Portocala” cu ajutorul celor mai buni specialisti si a celor peste 50 de ani de experienta, reusind sa valorifice toate beneficiile nutritionale ale unei portocale. Printr-o metoda unica, se extrag mai multe substante nutritive din fruct, inclusiv vitamine, fibre, minerale si fitocompusii din suc, miez, invelisul alb si pulpa.
Noul suc contine astfel o cantitate cu 70% mai mare de polifenoli, antioxidanti a caror principala actiune este lupta impotriva imbatranirii pielii, dar si reducerea riscului de afectiuni cardiace si a problemelor legate de vedere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate