Revista care te menține sănătos

Știri

Benesio Tonico Forte, Naturalis ImunoSuport Forte şi Assista ProctoRapid, votate produsele anului 2021

28 iulie 2021
Share
Benesio Tonico Forte, Naturalis ImunoSuport Forte şi Assista ProctoRapid, votate produsele anului 2021

Suplimentele alimentare Benesio Tonico Forte, Naturalis ImunoSuport Forte și Assista ProctoRapid, aflate exclusiv în portofoliul Catena, sunt trei dintre câştigătoarele galei Votat Produsul Anului ® 2021.

Consumatorii români au decis! Benesio Tonico Forte a fost Votat Produsul Anului ® la categoria „Tonice generale”, Naturalis ImunoSuport Forte a fost votat la categoria „Suplimente alimentare – Imunitate”, iar Assista ProctoRapid supozitoare a fost votat la categoria „Antihemoroidale”.

produsul anului, Assista ProctoRapid supozitoare, Naturalis ImunoSuport Forte, Benesio Tonico Forte, Catena,

Energie, concentrare, imunitate

Benesio Tonico Forte este un produs care ajută organismul în perioadele de surmenaj fizic și intelectual, convalescență şi stări de slăbiciune. El conține o formulă complexă, pe baza a 4 aminoacizi – arginină, fosfoserină, glutamină, asparagină – și vitamina B12. Datorită formulei sale, Benesio Tonico Forte susține sistemul imunitar şi contribuie la buna funcționare a acestuia, întărește rezistența organismului, combate oboseala fizică și contribuie la menținerea masei musculare.

produsul anului, Assista ProctoRapid supozitoare, Naturalis ImunoSuport Forte, Benesio Tonico Forte, Catena,

Întăreşte imunitatea, ţine răceala la distanţă!

Naturalis ImunoSuport Forte este un produs care contribuie la întărirea sistemului imunitar și creșterea rezistenței organismului în fața factorilor externi. Acesta conține o combinație de nutrienți, vitaminele C, D și zinc, care acționează sinergic, contribuind la funcționarea optimă a sistemului imunitar. De asemenea, Naturalis ImunoSuport Forte ajută la menţinerea rezistenţei naturale a organismului în faţa infecţiilor, în special a celor respiratorii, contribuind la reducerea severităţii şi duratei acestora.

produsul anului, Assista ProctoRapid supozitoare, Naturalis ImunoSuport Forte, Benesio Tonico Forte, Catena,

Acum fără griji, scapi de hemoroizi

Assista ProctoRapid supozitoare sunt dispozitive medicale recomandate pentru îngrijirea și calmarea plăgilor locale în cazul pacienților cu hemoroizi, cripte, fisuri și fistule anale, care au suferit operații în zona rectală ori au urmat un tratament cu iradiere. Supozitoarele conțin acid hialuronic, care contribuie la formarea unui sistem de membrane vâscoelastice pe suprafața mucoasei rectale, ajutând la hidratarea și refacerea acesteia. Astfel, ele calmează și îngrijesc zona afectată, protejează mucoasa rectală, stimulează regenerarea celulară și susțin procesul de refacere a canalului anorectal.

Cel mai bun raport calitate/preț

„Suntem mândri că alte trei produse comercializate exclusiv în România de rețeaua noastră de farmacii au obținut acest titlu și, implicit, validarea din partea publicului român. Benesio Tonico Forte, Naturalis ImunoSuport Forte și Assista ProctoRapid sunt reprezentative pentru gamele de produse din care fac parte și pe care noi le oferim pacienților noștri la cel mai bun raport calitate/preț, cu cele mai bune beneficii pentru sănătatea acestora. Benesio și Assista sunt game noi, dar care, iată, au impresionat încă de la bun început”, a declarat Alina Marinescu, director general al lanțului de farmacii Catena.

Votat Produsul Anului este o competiţie internaţională, prezentă în 44 de ţări. Ea a fost înfiinţată în Franţa, în 1987, iar scopul ei nu este doar de a recompensa inovaţia, ci şi de a oferi un ghid al celor mai bune produse de pe piață.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.