Revista care te menține sănătos

Știri

Barbatii, mai fericiti decat femeile

12 aprilie 2013
Share

Barbatii sunt in general mai fericiti decat femeile, mai ales atunci cand este vorba de aspectul fizic, au descoperit specialistii. Un studiu detaliat a relevat faptul ca barbatii sunt mai impacati in ceea ce priveste aspectul lor fizic si salariul castigat, in timp ce femeile sunt mai multumite de viata privata, viata de familie si relatiile sexuale.

Alte domenii care ii fac mai fericiti pe barbati ar fi cariera si siguranta jobului.

In urma unui studiu s-a descoperit ca, pentru a fi fericiti, oamenii ar avea nevoie de mai multa afectiune din partea partenerilor, de un job mai putin stresant, de mai mult timp in compania familiei si de mai mult timp pentru hobby-uri. Si, contrar credintei populare, casatoria se pare ca face minuni, deoarece persoanele casatorite sunt mai fericite decat celelalte. In plus, o atitudine pozitiva aduce intotdeauna mult mai multe beneficii, imbunatatind sanatatea psihica si lungind viata.

 

Ruxandra Raica

Sursa: Dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Barbatii, mai fericiti decat femeile»:3.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate