Revista care te mentine sanatos

Stiri

Am putea slabi mancand fast-food?

17 octombrie 2012
Share

Dupa ce, ani la rand, am asistat la criticile aduse restaurantelor tip fast-food de catre cercetatori, lucrurile au luat de curand o noua intorsatura. Si, obisnuiti cu vechile „reguli”, multi consumatori nu realizeaza inca daca e vorba de o politica de marketing sau e chiar realitatea.

Cert este ca oamenii de stiinta au afirmat ca mancarea de la fast-food ajuta la slabit in anumite conditii.

„Daca ar exista lumina difuza si jazz in aceste restaurante, aportul de calorii ar fi mai redus, iar gradul de satisfactie ar creste, au afirmat cercetatorii de la Universitatea Cornell”, citati de Daily Mail. In plus, ei au realizat si un studiu in urma caruia au constatat ca intr-o astfel de atmosfera subiectii nu doar ca au consumat cu 175 de calorii mai putin decat de obicei, dar nici n-au mai fost interesati sa comande altceva, cu toate ca au petrecut un timp mai indelungat in restaurant. „Aceste rezultate sugereaza faptul ca un mediu relaxant creste nivelul de satisfactie si scade consumul”, a declarat profesorul Brian Wansink.

Cristina Ionescu

Sursa: Daily Mail

Nota pentru articolul «Am putea slabi mancand fast-food?»:4.00/ 5 (3 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate