Stiri

Vernisajul expozitiei “Poduri Europene 2011” la Constanta

vineri, 3 iunie 2011
Share

Fundatia Fildas Art, in calitate de organizator si Farmaciile Catena, in calitate de sponsor al evenimentului, va invita vineri, 10 iunie 2011, ora 18:00, la vernisajul expozitiei Poduri Europene 2011. Expozitia cuprinde lucrari de pictura si sculptura realizate in tabara  internationala organizata, ca in fiecare an, la Eforie Sud si gazduita de Muzeul de Arta din Constanta.

La editia de anul acesta vor participa 17 artisti din Romania, Bulgaria, Germania si Olanda: Alma Redlinger, Amalia Gherasim, Angela Tomaselli, Bogdana Contras, Dalia Bialcovski, Rodica Xenia Constantin, Cristian Sida, Dorin Baba, Stefan Calarasanu,Vasile Tolan, George Ciora, Horia Bojin, Barzu Eugen, Erika Sellmann Busching, Karin Welke din Germania, Miriana Savova si Karla Kassenaar.

Proiectul Poduri Europene este un demers artistic ce acopera o arie larga si diversa de optiuni culturale, de atitudini si moduri de abordare artistica. Acest proiect urmareste cresterea interesului pentru creatiile de pictura si sculptura si sprijinirea cunoasterii acestora.

Tematica de anul acesta este “Timpul si atemporalitatea”.

Evenimentul va fi prezentat de doamna Doina Pauleanu, critic de arta si director al Muzeului de Arta Constanta.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 10 iunie – 3 iulie 2011 si va fi deschisa zilnic intre orele 11.00 – 19.00.

De asemenea, va invitam sa vizionati imagini din expozitiile noastre anterioare pe canalul de televiziune SensoTV: www.sensotv.ro

 

tonica
2017-05-10T17:49:22+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc