Revista care te menține sănătos

Știri

Luptati impotriva cancerului de san!

2 octombrie 2013
Share

Fundatia Renasterea a organizat pe data de 1 octombrie 2013 evenimentul de referinta mondiala dedicat luptei impotriva cancerului de san, cu ocazia caruia cladirea Academiei de Studii Economice din Bucuresti a fost iluminata in roz.

Sub sloganul „Sanatatea te invata!”, a avut loc un Flash Mob surpriza in Piata Romana, urmat de o receptie in Aula Academiei la care au participat peste 200 de invitati din lumea medicala, academica, din domeniul jurnalismului etc.

Anul acesta, mesajul campaniei a vizat nu doar femeile peste 40 de ani, ci si pe cele peste 18 ani. Fundatia Renasterea a fost infiintata pe data de 1 octombrie 2001 si a adus in atentia publicului din Romania problema cancerului de san, initiindu-se astfel Programul de prevenire si depistare precoce a cancerului de san, avand ca scop tratarea cu succes a bolii. Printre cladirile care au imbracat culoarea roz in anii trecuti se numara Ateneul Roman, Teatrul National, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului etc.

Ruxandra Raica

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.