Revista care te menține sănătos

Știri

Luptati impotriva cancerului de san!

2 octombrie 2013
Share

Fundatia Renasterea a organizat pe data de 1 octombrie 2013 evenimentul de referinta mondiala dedicat luptei impotriva cancerului de san, cu ocazia caruia cladirea Academiei de Studii Economice din Bucuresti a fost iluminata in roz.

Sub sloganul „Sanatatea te invata!”, a avut loc un Flash Mob surpriza in Piata Romana, urmat de o receptie in Aula Academiei la care au participat peste 200 de invitati din lumea medicala, academica, din domeniul jurnalismului etc.

Anul acesta, mesajul campaniei a vizat nu doar femeile peste 40 de ani, ci si pe cele peste 18 ani. Fundatia Renasterea a fost infiintata pe data de 1 octombrie 2001 si a adus in atentia publicului din Romania problema cancerului de san, initiindu-se astfel Programul de prevenire si depistare precoce a cancerului de san, avand ca scop tratarea cu succes a bolii. Printre cladirile care au imbracat culoarea roz in anii trecuti se numara Ateneul Roman, Teatrul National, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului etc.

Ruxandra Raica

Nota pentru articolul «Luptati impotriva cancerului de san!»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate