Revista care te mentine sanatos

Stiri

Crucea Rosie a lansat o aplicatie de prim ajutor pentru iPhone

miercuri, 27 februarie 2013
Share

In contextul cresterii vizibile a numarului de utilizatori de telefoane smart si a necesitatii de informare in privinta acordarii primului ajutor, Crucea Rosie a anuntat de curand lansarea unei aplicatii disponibila pe iPhone, destinata instruirii in acordarea primului ajutor.

Aplicatia are doua sectiuni disponibile – „Invata” si „Urgente” – care ghideaza utilizatorii catre tipul de

continut solicitat.

  • Sectiunea „Invata” prezinta diverse situatii care necesita o interventie de prim ajutor si instructiuni care explica modul de actiune, dar si o sectiune speciala „de studiu”, care prezinta cei patru pasi esentiali in acordarea primului ajutor, precum si optiunea de apelare la numarul de urgenta 112.
  • Sectiunea „Urgente” cuprinde cele mai frecvente posibile cazuri de accidente si instructiuni pas cu pas, menite sa ajute in momentul in care salvatorul ofera primul ajutor intr-o anumita situatie.

Pentru primele 1.000 de descarcari, un hypermarket cunoscut doneaza 2 euro catre Crucea Rosie pentru infiintarea Punctelor de Prim Ajutor in zonele izolate ale tarii. De asemenea, odata cu descarcarea aplicatiei, va fi permisa inscrierea directa la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Rosie in orasul dumneavoastra.

„Prin lansarea acestei aplicatii extindem aria de diseminare a informatiilor in acest domeniu de traditie al Crucii Rosii Romane si oferim acces larg la tehnicile de acordare a primului ajutor de baza prin intermediul unui suport modern si accesibil”, a declarat Mihaela Geoana, Presedinte Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Paula Rotaru

Sursa: www.crucearosie.ro

Nota pentru articolul «Crucea Rosie a lansat o aplicatie de prim ajutor pentru iPhone»:5.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate