Revista care te menține sănătos

Știri

Vernisajul “Poduri Europene 2012”, un eveniment de succes

11 iunie 2012
Share

Vineri, pe data de 8 iunie, a avut loc vernisajul “Poduri Europene 2012”, organizat de Fundatia Fildas Art si sponsorizat de Farmaciile Catena. Vernisajul a inceput la ora 18:00 si a fost prezentat de doamna Doina Pauleanu, critic de arta si director al Muzeului de Arta Constanta.

Proiectul a urmarit cresterea interesului pentru creatiile de pictura si sculptura si sprijinirea cunoasterii acestora.

Expozitia care ramane deschisa pana pe data de 1 iulie cuprinde lucrari de pictura si sculptura realizate in tabara  internationala organizata, ca in fiecare an, la Eforie Sud si gazduita de Muzeul de Arta din Constanta. La editia de anul acesta au participat 19 artiste din Romania, Germania si Olanda: Karin Bohrmann-Roth, Karla  Kassenaar, Ellen  Geerts, Erika Sellmann-Busching,  Karin  Welke, Dany-Madlen Zarnescu, Coatu Maria-Tereza, Carmen Poenaru, Cristina Ciobanu,   Grapa Daniela, Drinceanu Gabriela, Alma Redlinger, Rodica Xenia Constantin, Geta Caragiu, Blendea Maria, Paula Vladescu, Angela Tomaselli, Carmen Tepsan, Viorica Iacob.

Evenimentul a inregistrat un real succes iar Fundatia Fildas Art promite sa mai organizeze astfel de proiecte culturale.

Text: Ruxandra Raica

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.