Revista care te menține sănătos

Știri

Trucuri pentru sanatatea doamnelor

27 ianuarie 2012
Share

Sanatatea este cel mai de pret lucru al fiecaruia dintre noi. Tocmai de aceea, este vital sa invatati sa va ingrijiti. Iata insa cateva tipsuri cu ajutorul carora femeile se pot mentine sanatoase. Intrebati medicul de orice medicament, supliment sau pastila de slabit pe care o luati si tineti-l la curent cu toate noutatile din familie. El trebuie sa stie daca cineva drag este bolnav, ca sa va indice ce analize trebuie sa faceti.

  • Nu ezitati sa faceti sex, indiferent de varsta. Orgasmul elibereaza hormoni care dau o stare de bine si intaresc sistemul imunitar, insa aveti grija sa va protejati de bolile cu transmitere sexuala;
  • Consumati cat mai putina sare si tineti kilogramele sub control printr-o alimentatie sanatoasa. In plus, se spune ca odata cu inaintarea in varsta continutul farfuriei trebuie sa fie mai mic. Respectati recomandarile: nicio masa fara o leguma si un fruct si nicio zi fara doua periaje dentare;
  • Somnul are si el un rol foarte important. De asemenea, trebuie sa renuntati la emotiile si gandurile negative, adoptand o atitudine pozitiva si sa va mentineti creierul activ.
  • Purtati incaltari comode si ajutati-i pe cei din jur ori de cate ori puteti. Astfel, va veti simti mai bine.

 

 

Cristina Ionescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.