Revista care te mentine sanatos

Stiri

Congresul National de Psihotraumatologie 6-9 octombrie 2011, Bucuresti

6 septembrie 2011
Share

Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS), Asociatia Romana pentru Sanatate Mintala (ARSM) si Institutul pentru studiul si tratamentul Traumei (ISTT) organizeaza Congresul National de Psihotraumatologie, ce va avea loc in perioada 6-9 octombrie 2011, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti.

Tema evenimentului este „Dincolo de trauma: resurse si oportunitati” si se adreseaza specialistilor din domeniile psihologiei, psihiatriei, psihoterapiei, medicinei, psihologiei organizationale, resurselor umane, sanatatii angajatilor, psihologiei sociale, sociologiei, educatiei, asistentei sociale, precum si oricaror alti specialisti care, in activitatea lor, se confrunta cu suferinta umana si trauma psihica.

Prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie urmareste sa abordeze trauma psihica si suferinta umana din perspectiva: prevenirii si interventiei; educatiei si cercetarii; aspectelor legale ai sociale; eticii si deontologiei; comunitatii si suportului social; intelegerii si spiritualitatii.

Nota pentru articolul «Congresul National de Psihotraumatologie 6-9 octombrie 2011, Bucuresti»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate