Revista care te mentine sanatos

Stiri

Tratamentul depresiei creste productivitatea la locul de munca

16 ianuarie 2012
Share

Persoanele care primesc tratament impotriva depresiei sunt mai productive la locul de munca, potrivit unui nou studiu. Oamenii care experimenteaza episoade depresive si care primesc tratamentul adecvat se pare ca au de 2,5 ori mai multe sanse de a fi productivi in comparatie cu cei care nu fac niciun fel de tratament.

Desi rezultatele au demonstrat ca tratamentul este unul eficient in ceea ce priveste performanta la locul de munca, o tendinta ingrijoratoare este ca o mare parte dintre cei care sufera de depresie nu solicita tratament. Desi nimeni nu s-ar fi asteptat la acest lucuru, se pare insa ca tratamentul depresiei imbunatateste productivitatea muncii.

Studiul a fost realizat pe 3.000 de angajati atat mai vechi, cat si mai noi din Canada, dintre care doar 255 experimentasera un episod depresiv.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Tratamentul depresiei creste productivitatea la locul de munca»:4.33/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate