Revista care te menține sănătos

Știri

Toleriane Ultra-inovatie La Roche Posay pentru pielea hipersensibila

16 februarie 2011
Share

La Roche Posay a lansat pe piata un nou produs de ingrijire adaptat persoanelor cu piele sensibila si alergica, crema Toleriane Ultra, cu efect de calmare in doar 5 minute.

Formula pura care sta la baza noului produs asigura calmarea pielii hipersensibile si o toleranta perfecta la nivelul pielii.

In compozitia cremei Toleriane Ultra are la baza apa termala La Roche Posay(calmeaza pielea iritata), untul de karité si glicerina(efect de hidratare intensa) si Neurosensina(substanta chimica ce neutralizeaza procesele micro-inflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere).

Crema Toleriane Ultra a fost testata pe un grup de persoane cu pielea „polialergica” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor), rezultatul fiind o buna toleranta la nivelul pielii.

In plus, Toleriane Ultra este “protejata” de un recipient inovator, 100% ermetic, care nu permite contaminarea formulei la fiecare aplicare.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.