Revista care te mentine sanatos

Stiri

Toleriane Ultra-inovatie La Roche Posay pentru pielea hipersensibila

16 februarie 2011
Share

La Roche Posay a lansat pe piata un nou produs de ingrijire adaptat persoanelor cu piele sensibila si alergica, crema Toleriane Ultra, cu efect de calmare in doar 5 minute.

Formula pura care sta la baza noului produs asigura calmarea pielii hipersensibile si o toleranta perfecta la nivelul pielii.

In compozitia cremei Toleriane Ultra are la baza apa termala La Roche Posay(calmeaza pielea iritata), untul de karité si glicerina(efect de hidratare intensa) si Neurosensina(substanta chimica ce neutralizeaza procesele micro-inflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere).

Crema Toleriane Ultra a fost testata pe un grup de persoane cu pielea „polialergica” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor), rezultatul fiind o buna toleranta la nivelul pielii.

In plus, Toleriane Ultra este “protejata” de un recipient inovator, 100% ermetic, care nu permite contaminarea formulei la fiecare aplicare.

Nota pentru articolul «Toleriane Ultra-inovatie La Roche Posay pentru pielea hipersensibila»:3.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate