Revista care te mentine sanatos

Stiri

Toamna aceasta, Bionect Silverspray devine prietenul tau si al familiei tale

marti, 5 octombrie 2010
Share

Compania farmaceutica CSC-Angelini, parte a grupului Angelini, impreuna cu Agency: Wiz au lansat pe piata romaneasca de produse farmaceutice Bionect Silverspray. Un adevarat scut antimicrobian, noul produs actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii microorganismelor, pastrand un mediu hidratat in jurul ranilor, favorizand vindecarea si regenerarea pielii.

 

Campania de lansare a debutat pe 15 septembrie in Bucuresti, iar in perioada 18 septembrie-10 octombrie, Scuti, ambasadorul Bionect Silverspray, poate fi vazut in fiecare weekend, in cele mai mari  parcuri din Bucuresti. Scuti va promova un mod de joaca distractiv si echilibrat, care ii va menţine pe copii in forma dar, in acelasi timp, departe de complicaţiile care pot aparea odata cu micile rani accidentale.

„Am creat o campanie integrata care, odata cu lansarea propriu-zisa a produsului Bionect Silverspray, sa aduca multe informatii utile parintilor si copiilor. Pentru ei, am creat un personaj cu totul special, pe viteazul Scuti care, impreuna cu povestile lui savuroase, va insoti produsul pretutindeni si va aduce bucurie tuturor celor care vor dori sa il cunoasca. Scuti este Ambasadorul Bionect Silverspray, iar surprizele acestuia nu vor intarzia sa apara in parcurile de joaca ale copiilor”, spune Lorena Manolica, General Manager Agency:Wiz.

Nota pentru articolul «Toamna aceasta, Bionect Silverspray devine prietenul tau si al familiei tale»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate