Revista care te menține sănătos

Știri

Testari oftalmologice gratuite pentru bucuresteni, 1-2 octombrie

29 septembrie 2011
Share

Bucurestenii sunt invitati, sambata (1 octombrie) si duminica (2 octombrie), in intervalul orar 10:00-16:00, in parcul Lumea Copiilor (intrarea din dreapta Palatului Copiilor, sector 4) pentru a li se masura tensiunea intraoculara si, astfel, riscul de glaucom.

Persoanele care prezinta acest risc vor primi vouchere care ofera tratament si medicatie gratuite pentru glaucom in prima luna, gratuitate pentru pahimetrie si masurarea tensiunii intraoculare, reducere de 50% pentru examinarea fundului de ochi, camp vizual computerizat si determinarea dioptriilor.

Aceasta sesiune de testari gratuite face parte din campania social-educationala „Glaucomul nu doare, orbeste!”. De asemenea, in cadrul acestei campanii, persoanelor cu suspiciune de „ochi uscat” li se va face gratuit testul Schirmer (masoara cantitatea de lacrimi secretate de glandele lacrimale) si vor primi, gratuit, lacrimi artificiale.

Paula Rotaru

Nota pentru articolul «Testari oftalmologice gratuite pentru bucuresteni, 1-2 octombrie»:3.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate