Revista care te menține sănătos

Suplimente Naturalis

Omega 3-6-9

4 noiembrie 2021
Share

Suplimentul alimentar Naturalis Omega 3-6-9 este o sursă vegetală de antioxidanţi. Conţine ulei de in, ulei de luminiţă-de-seară, ulei de floarea-soarelui şi ulei de şofrănel.

– Uleiul de in este una dintre cele mai importante surse vegetale de acizi graşi Omega-3, fiind benefic şi pentru unghii, păr şi piele. Omega-3 conferă energie, susţine sistemul imunitar şi pe cel nervos.

– Uleiul de luminiţă-de-seară reprezintă o sursă de acizi graşi Omega-3 şi Omega-6. Diverse studii ştiinţifice au demonstrat efectul Omega-6 – acidul gamalinoleic/GLA asupra funcţionării normale a sistemului cardiovascular (subţierea sângelui, menţinerea presiunii arteriale normale, facilitarea circulaţiei sangvine. În plus, GLA ajută la buna funcţionare a metabolismului, jucând un rol important în hidratarea pielii, netezirea ridurilor şi intinerirea pielii.

– Uleiul de floarea-soarelui este bogat în vitamina E şi acizi graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

– Uleiul de şofrănel participă la metabolismul lipidelor şi ajută la constituirea membranelor celulare.

Omega 3-6-9 este indicat pentru apărarea naturală a organismului, pentru funcţionarea normală a sistemelor imunitar şi digestiv, şi a vaselor de sânge.

Naturalis Omega 3-6-9 este disponibil în farmaciile catena

#tags   \   ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.