Revista care te menține sănătos

Suplimente Naturalis

StresControl 2

7 decembrie 2012
Share

Naturalis StresControl este un supliment alimentar ce contine extracte de valeriana si sunatoare, magneziu si vitamina B6, ingrediente cu efecte benefice asupra starilor emotionale si a capacitatii organismului de a se adapta la stres.

Valeriana este una dintre cele mai folosite plante din lume.De-a lungul timpului, diverse studii au certificat proprietatile sale terapeutice, in special in cazul tulburarilor emotionale, precum si a bolilor fizice asociate lor. In conditii de stres, organismul secreta hormonii de stres, adrenalina si noradrenalina, in circulatia sangvina. Consecinta este cresterea frecventei cardiace, constrictia vaselor de sange, cu cresterea tensiunii arteriale si aparitia riscului de hipertensiune arteriala. Astfel, valeriana imbunatateste capacitatea organismului de a se adapta sau de a reactiona adecvat la stres. De asemenea, are efecte benefice in caz de insomnie nervoasa, precum si crampe musculare (unul dintre simptomele stresului) sau indigestie.

Zeci de studii au aratat ca sunatoarea este un remediu extraordinar in combaterea stresului, insomniei, depresiei usoare si moderate, tulburarilor afective cauzate de stres. In aceste cazuri, este nevoie de administrare de lunga durata. 

Magneziul contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala a proteinelor. Totodata, este considerat tonic general, avand efect regenerator, antidepresiv si tranchilizant.

Vitamina B6 intervine in mod esential in buna functionare a sistemului nervos si are un rol important in asimilarea grasimilor si proteinelor.

Naturalis StresControl este disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.