Revista care te mentine sanatos

Suplimente Naturalis

Vitamina D3 Forte

11 decembrie 2012
Share

Vitamina D este cunoscuta in special pentru contributia extrem de importanta in cadrul metabolismului fosfocalcic. Pe langa acest lucru, este indispensabila pentru dezvoltarea si mentinerea sanatatii sistemelor osos, muscular si imunitar.

Un aport adecvat din aceasta vitamina este necesar mai ales in sezonul rece, deoarece organismul nu o poate sintetiza in absenta expunerii la soare.

Vitamina D3 sau cholecalciferolul ajuta organismul sa absoarba calciul pe care-l administram. Studii recente au aratat ca dozele mai mari de vitamina D3 pot ajuta la prevenirea numeroaselor afectiuni, de la cancerul de san si osteoporoza pana la diabetul zaharat tip 1, boli cardiovasculare si scleroza multipla.

Naturalis Vitamina D3 Forte (800 UI – unitati internationale) ajuta la fortifierea organismului prin:

  • Stimularea imunitatii si prin efectul antioxidant;
  • Protejarea sistemelor osos si muscular;
  • Asimilarea calciului si fosforului in organism.

Naturalis Vitamina D3 Forte este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Vitamina D3 Forte»:2.33/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate