Revista care te menține sănătos

Știri

Catena sustine Race For The Cure – Happy Run

9 iunie 2017
Share
Catena sustine Race For The Cure – Happy Run

Cancerul mamar, o boala extrem de grava si cu o mortalitate ridicata, ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru orice femeie. Pentru constientizarea acestui pericol are loc, si in acest an, o noua editie, a treia, a Race For The Cure Romania – Happy Run, sustinuta de Catena.

Evenimentul, organizat de Fundatia Renasterea (presedinte Mihaela Geoana), va avea loc pe data de 10 iunie 2017, incepand cu ora 9:30, in parcul Herastrau, si va consta in alergari, plimbari, muzica si multa veselie. Race For The Cure este o sarbatoare a femeilor care au invins cancerul mamar, dar si o manifestare ce isi doreste sa atraga atentia asupra importantei prevenirii cancerului mamar.

Race For The Cure, dedicat intregii familii

La eveniment pot participa si copiii peste 5 ani. Probele de miscare sunt impartite in diverse categorii pentru adulti si copii, precum alergare, fitness walk si fun walk. Printre activitatile de la Race For The Cure sunt jocuri pentru copii, tombole cu premii, concurs Happy Dogs si, piesa de rezistenta a manifestarii, concertul formatiei Holograf. La eveniment vor participa si persoane publice, printre care Violeta Beclea Szekely, Corina Caragea, Iuliana Tudor, Andreea Raicu, Mircea si Razvan Lucescu.

Catena, alaturi de femeile care lupta impotriva cancerului mamar

La fel ca si la primele doua editii, unde au participat peste 4.000 de persoane, Catena sustine Race For The Cure Romania – Happy Run. Cel putin 38 de reprezentanti ai Fildas, Catena, Tonica Group si membri ai Catena Racing Team vor participa la eveniment, dornici de miscare si de distractie. La editiile anterioare, Catena a castigat trofeele pentru cea mai numeroasa, cea mai buna si cea mai inimoasa echipa!

Atentie la semnele cancerului de san!

Printre cele mai importante semne si simptome ale cancerului mamar sunt: nodulii ori umflaturile, iritatiile sau crustele la nivelul mamelonului, scurgerile neobisnuite ale unuia ori ambilor sani, deformarea sanului si retractia mamelonului. In cazul in care aveti oricare dintre aceste semne, prezentati-va cat mai repede la medicul ginecolog/senolog.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.