Revista care te menține sănătos

Știri

Gadgetul care va arata daca ati aplicat corect cremele cu FPS

22 iulie 2016
Share

Suntem in plin sezon estival, asa ca destinatiile de vacanta insorite sunt luate cu asalt. Stim deja lectia, asa ca, atunci cand mergem la plaja, folosim produsele cu factor de protectie si avem grija sa le aplicam cat mai bine. Cu toate acestea, anumite zone ne pot scapa si s-ar putea sa fie prea tarziu, odata ce prejudiciul a fost facut. In curand, se pare ca va exista un gadget care sa ne ajute sa nu ratam nicio zona a corpului si sa ne protejam de soare in mod corespunzator.

Device-ul detecteaza zonele neprotejate

Sunscreenr by Voxelight este un device portabil cu o camera UV. Privind prin acest gadget, zonele pielii pe care s-a aplicat crema cu factor de protectie apar negre, in timp ce zonele pe care nu s-a aplicat crema sunt mai deschise la culoare. Din pacate, produsul este inca in curs de dezvoltare, insa compania producatoare din Carolina de Nord spera ca gadgetul sa fie scos pe piata anul viitor, deocamdata putand fi precomandat. Prototipul este o cutie mica, neagra, in timp ce forma finala va arata precum un breloc si va avea cinci variante de culori disponibile.

Ruxandra Dumitrescu

Sursa: Health.com

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.