Revista care te mentine sanatos

Stiri

Speranta de viata, responsabila de deciziile luate?

13 aprilie 2012
Share

Hotararile importante pe care oamenii le iau in viata, precum casatoria, divortul sau conceperea unui copil, ar putea fi influentate de subconstient, de cat de mult crede o persoana ca va trai.

Cu cat crede ca va trai mai mult, cu atat va investi mai mult in educatie, demonstreaza studiul. In momentul in care speranta de viata este mai redusa, oamenii se casatoresc si devin parinti mult mai devreme.

Este imposibil de determinat speranta de viata, insa exista mai multe elemente care o influenteaza si care sunt procesate subconstient de oameni, printre care istoricul bolilor in familie, gradul de risc al locului de munca sau starea de sanatate. Studiul a fost realizat de catre cercetatorii de la Universitatea Queen’s.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Speranta de viata, responsabila de deciziile luate?»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate