Revista care te mentine sanatos

Stiri

Remediu rapid antimahmureala: plasturele cu vitamine si acizi

7 noiembrie 2012
Share

Daca petrecerea de seara trecuta a durat mai mult decat era prevazut, iar alcoolul nu a lipsit din peisaj, cu siguranta a doua zi va veti confrunta cu… mahmureala. Printre cele mai comune simptome se numara: durerile de cap, oboseala, sensibilitatea la lumina sau zgmot, greata, deshidratarea etc.

Un chirurg plastician a descoperit insa o metoda prin care putem contracara toate aceste efecte ale consumului excesiv de alcool.

Dr. Leonard Grossman a elaborat un dispozitiv avand forma unui plasture care va functiona pe acelasi principiu ca si perfuziile. Acest plasture va furniza organismului toate vitaminele si acizii pierdute din cauza ingestiei de alcool, prevenind astfel simptomele mahmurelii de a doua zi.

Cocteilul antimahmureala contine vitaminele A, B, D, E, acid folic si extract de fructe de acai, ingrediente eliberate treptat in sange. Plasturele este recomandat spre purtare cu 45 de minute inainte de a incepe sa se bea si pana a doua zi, sau cel putin opt ore dupa ce se inceteaza consumul de alcool. „Cu toate acestea, plasturele nu va impiedica sa va faceti de ras din cauza alcoolului”, adauga inventatorul.

Dispozitivul este comercializat in Marea Britanie la pretul de 13 lire pentru o cutie cu cinci plasturi, insa scopul acestei inventii nu este de a incuraja consumul de alcool, ci de a mari productivitatea la locul de munca si de a va scapa de simptomele neplacute ale mahmurelii.

Paula Rotaru

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Remediu rapid antimahmureala: plasturele cu vitamine si acizi»:1.50/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate