Revista care te menține sănătos

Știri

Remediu rapid antimahmureala: plasturele cu vitamine si acizi

7 noiembrie 2012
Share

Daca petrecerea de seara trecuta a durat mai mult decat era prevazut, iar alcoolul nu a lipsit din peisaj, cu siguranta a doua zi va veti confrunta cu… mahmureala. Printre cele mai comune simptome se numara: durerile de cap, oboseala, sensibilitatea la lumina sau zgmot, greata, deshidratarea etc.

Un chirurg plastician a descoperit insa o metoda prin care putem contracara toate aceste efecte ale consumului excesiv de alcool.

Dr. Leonard Grossman a elaborat un dispozitiv avand forma unui plasture care va functiona pe acelasi principiu ca si perfuziile. Acest plasture va furniza organismului toate vitaminele si acizii pierdute din cauza ingestiei de alcool, prevenind astfel simptomele mahmurelii de a doua zi.

Cocteilul antimahmureala contine vitaminele A, B, D, E, acid folic si extract de fructe de acai, ingrediente eliberate treptat in sange. Plasturele este recomandat spre purtare cu 45 de minute inainte de a incepe sa se bea si pana a doua zi, sau cel putin opt ore dupa ce se inceteaza consumul de alcool. „Cu toate acestea, plasturele nu va impiedica sa va faceti de ras din cauza alcoolului”, adauga inventatorul.

Dispozitivul este comercializat in Marea Britanie la pretul de 13 lire pentru o cutie cu cinci plasturi, insa scopul acestei inventii nu este de a incuraja consumul de alcool, ci de a mari productivitatea la locul de munca si de a va scapa de simptomele neplacute ale mahmurelii.

Paula Rotaru

Sursa: www.dailymail.co.uk

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.