Revista care te mentine sanatos

Stiri

Premiera educationala in domeniul dializei

7 februarie 2011
Share

Proiectul „Scoala Medicala Europeana – Instruirea personalului medical pentru tehnologii inovatoare si proceduri moderne in dializa”, lansat in luna ianuarie si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, este o premiera educationala in domeniul dializei.

Proiectul este derulat de IHS Medical School, in parteneriat cu prestigioasa institutie de invatamant superior din Marea Britanie, City University London, pana in aprilie 2013. Acest proiect are ca obiectiv perfectionarea cunostintelor profesionale pentru specialistii din domeniul dializei si nefrologiei din 6 (din totalul de 8) regiuni de dezvoltare ale tarii (sud-est, sud, sud-vest, vest, centru si Bucuresti-Ilfov). Din grupul tinta fac parte medici, asistenti medicali, statisticieni si personal tehnic, care vor fi invitati sa participe la o gama variata de cursuri, atat in domeniul dializei, cat si in alte domenii strict necesare pentru implementarea unui management modern al serviciilor de dializa. In total, vor fi organizate 149 de sesiuni de formare.

Nota pentru articolul «Premiera educationala in domeniul dializei»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate