Revista care te mentine sanatos

Stiri

Plasturele care poate ameliora simptomele astmului

8 februarie 2013
Share

Oamenii de stiinta au dezvoltat un plasture revolutionar care contine o proteina produsa de acarienii din praful de casa, pentru ameliorarea simptomelor specifice astmului. Plasturele poate fi atasat pe brat sau pe abdomen, si are proprietatea de a elibera treptat in piele cantitati mici din aceasta proteina.

Dispozitivul este conceput pentru a „reseta” sistemul imunitar, astfel incat organismul sa nu reactioneze exagerat la contactul cu factorii alergeni. Pentru eficienta maxima, se recomanda purtarea acestui plasture pe o perioada de cel putin sase luni, atat in tratamentul astmului deja instalat, cat si pentru a preveni dezvoltarea acestuia, in special in randul copiilor.

Paula Rotaru

Sursa: http://zeenews.india.com

Nota pentru articolul «Plasturele care poate ameliora simptomele astmului»:3.25/ 5 (4 voturi)
#tags   \   , , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate