Revista care te menține sănătos

Interviu

Pavel Bartoş: „Analizele de bază sunt o investiţie în mine. Cea mai bună”

Elena Coroianu; Foto: PRO TV
21 septembrie 2022
Share
 • Îndrăgit de mic şi mare, Pavel Bartoş este unul dintre puţinii actori care îmbină cu succes cariera din teatru cea din televiziune. În curând, va reveni pe micul ecran cu cel de-al 13-lea sezon de „Românii au talent”. Coleg în backstage i-a rămas Smiley, iar la masa juraţilor sunt Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur.

  Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Benesio MaxiTonic; care contribuie la revigorarea şi tonifierea organismului şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Conţine o combinaţie unică de 24 de ingredient active.

  Ca pe cei mai mulţi dintre noi, pandemia l-a făcut pe Pavel Bartoş să-şi regândească activitatea de zi cu zi. Fire optimistă, Pavel preferă să ia partea bună a lucrurilor, „Am avut mai mult timp pentru mine şi ai mei, mai multe zile libere în care am putut să trăiesc bucuria de a mă juca cu fetele, de a sta acasă şi de a petrece timp care mi-a făcut bine. Da, mi-a lipsit scena teatrului, foarte mult, mi-a lipsit acea energie pe care o transmit oamenii şi pe care m-am bucurat să o retrăiesc în ultima vreme, chiar dacă nu mai putem avea sălile pline. Cu toate acestea, eu am fost un norocos: am continuat cu filmarea emisiunilor, aşa că am putut să mă văd, chiar şi respectând normele sociale, cu oamenii dragi mie”.

  Pavel Bartoş: „Analizele de bază sunt o investiţie în mine. Cea mai bună”
  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pavel-bartos-analizele-de-baza-sunt-o-investitie-in-mine-cea-mai-buna/

  Farmacia Ta: Au început filmările pentru „Ramon”. Poţi să ne spui câteva vorbe despre film?

  Pavel Bartoş: Este o comedie, în care eu sunt producător şi actor în rolul principal, Ramon. Regia îi aparţine lui Jesus del Cerro. Este povestea unui om simplu pus în situaţii diferite, care crede că se pricepe la toate. Iar de aici se nasc tot felul de întâmplări haioase... Este o comedie romantică, de familie. Sunt mai multe genuri adunate într-unul singur. Suntem bucuroşi că suntem pe ultima sută de metri, în etapa casting-ului şi suntem foarte încântaţi de oamenii pe care i-am întâlnit. Ne bucură entuziasmul din jurul filmului, aşa că urmează ca eu şi Jesus să ne ridicăm la nivelul acestui entuziasm.

  Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Tonico Forte; care combate oboseala, întăreşte rezistenţa organismului şi sprijină procesul de învăţare şi memorare.

  Dacă ar fi să tragi linie, cum au fost cei 20 de ani petrecuţi la Odeon?

  Spectaculoşi, adică m-am simţit omul potrivit la locul potrivit şi cred că ăsta este cel mai frumos compliment care se poate face cuiva. Am trăit bucuria de a juca cu parteneri colosali, regizori extraordinari, au fost întâlniri umane şi profesionale extraordinare. Aici amintesc oameni precum Alexandru Dabija, Sebastian Papaiani, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia, Ionel Mihăilescu şi mulţi alţii.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pavel-bartos-analizele-de-baza-sunt-o-investitie-in-mine-cea-mai-buna/

  Urmează al 13-lea sezon de „Românii au talent”. Ce sentimente te încearcă? Ce aşteptări ai de la acest sezon? Crezi că ar mai putea sa te surprindă ceva?

  Sunt sigur că vom avea şi de această dată concurenţi extrem de talentaţi, care vor pregăti momente la care nu v-aţi fi aşteptat. Ai crede că după 12 sezoane le-am văzut pe toate, dar această emisiune ne-a arătat de-a lungul anilor că nu este deloc aşa! Abia aştept să înceapă şi să ne bucurăm cu toţii de un super spectacol.

  Cum ţi se pare că s-a schimbat Smiley de când este tătic? A apelat la tine pentru sfaturi?

  Eram sigur că va fi un tată extraordinar! Aşa cum ştiţi, Smiley este naşul uneia dintre fetele mele, Sofia, aşa că l-am văzut cum se juca cu ea, cât se bucura de timpul petrecut împreună şi ştiam că abia aşteaptă să trăiească această experienţă. Cel mai important sfat pe care i l-am dat a fost să se bucure de fiecare clipă, de fiecare nou lucru pe care-l trăieşte şi să-i fie aproape!

  De la şcolar mic, la preadolescenţă şi adolescenţă, copiii tăi „acoperă” vârste variate. Care perioadă ţi s-a părut cea mai dificilă? Ce sfaturi ai pentru părinţii cu copii de această vârste?

  Nu mi s-a părut că a fost o perioadă mai dificilă şi asta tocmai pentru că fiecare dintre ele a trecut prin momente diferite ale vieţii. Nu se confruntau niciodată cu aceleaşi probleme, aşa că de multe ori se puteau ajuta chiar şi între ele. În plus, soţia mea a fost mereu acolo şi a rezolvat orice situaţie care a apărut! Sunt un norocos din acest punct de vedere! Nu vreau să le dau un sfat, vreau doar să le spun să nu uite să se joace.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pavel-bartos-analizele-de-baza-sunt-o-investitie-in-mine-cea-mai-buna/

  Ce înseamnă pentru tine un stil de viaţă sănătos? Cum s-a schimbat acesta de când cu pandemia?

  Pandemia te schimbă, te face să realizezi că trebuie să te prioritizezi ca persoană şi că este important să fii un pic mai bine. Începi să ai grijă un pic mai mult, faci mai mult sport etc. Aşa că asta am făcut şi eu: am avut un program mai clar de mâncare, mi-am făcut timp pentru sport. Am înţeles cât este de important şi am văzut ce energie îmi dă pentru a-mi face toate lucrurile pe care le am planificate în restul zilei.

  Ce analize îţi faci regulat?

  Toate, cele de bază le fac regulat pentru că investesc în mine. Este cea mai importantă investiţie pe care o pot face ca să fiu de folos mie şi celor dragi mie.

  Cum îţi sprijini imunitatea?

  Fiind din Ardeal, sunt un om atent la legume ca ceapă, usturoi, spanac şi îmi plac fructele, ca prunele, strugurii şi afinele. În rest, sunt genul de persoană care încearcă să facă cât mai multă mişcare, pe scenă, pe set, la sala de sport sau la locul preferat, cel de joacă cu copiii. Indiferent de ocazie, mişcarea e de bază.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pavel-bartos-analizele-de-baza-sunt-o-investitie-in-mine-cea-mai-buna/

  Din pozele publicate pe social media pare că ai slăbit. Aşadar, urmezi o dietă anume? Care sunt rezultatele?

  Da, aşa este am slăbit, iar totul a avut la bază începerea filmărilor pentru filmul Ramon. Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. Până la acest moment, în total, am slăbit undeva la 10-12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin.

  Un gând/sfat pentru cititorii noştri.

  Să ne bucurăm în genere de cei dragi nouă în tot timpul anului, nu doar de Sărbători şi să fim mai buni unii cu alţii!

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.