Revista care te menține sănătos

Suplimente Naturalis

Omega 3-6-9

2 octombrie 2014
Share

Suplimentul alimentar Naturalis Omega 3-6-9 este o sursa vegetala de antioxidanti. Contine ulei de in, ulei de luminita-de-seara, ulei de floarea-soarelui si ulei de sofranel.

– Uleiul de in este una din cele mai importante surse vegetale de acizi grasi Omega-3, fiind benefic si pentru unghii, par si piele. Omega-3 confera energie, sustine sistemul imunitar si pe cel nervos.

– Uleiul de luminita-de-seara reprezinta o sursa de acizi grasi Omega-3 si Omega-6. Diverse studii stiintifice au demonstrat efectul Omega-6 – acidul gamalinoleic/GLA asupra functionarii normale a sistemului cardiovascular (subtierea sangelui, mentinerea presiunii arteriale normale, facilitarea circulatiei sangvine. In plus, GLA ajuta la buna functionare a metabolismului, jucand un rol important in hidratarea pielii, netezirea ridurilor si intinerirea pielii.

– Uleiul de floarea-soarelui este bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

– Uleiul de sofranel participa la metabolismul lipidelor si ajuta la constituirea membranelor celulare.

Omega 3-6-9 este indicat pentru apararea naturala a organismului, pentru functionarea normala a sistemelor imunitar si digestiv, si a vaselor de sange.

Naturalis Omega 3-6-9 este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Omega 3-6-9»:4.42/ 5 (12 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate