Revista care te menține sănătos

Știri

Oamenii absorb energie unii de la altii

21 februarie 2017
Share

„Totul este energie” este una dintre principalele axiome ale stiintei, axioma care se aplica, desigur, si oamenilor. Un studiu realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania, arata ca plantele pot absorbi energie din alte plante. Cercetarea a fost realizata pe algele verzi Chlamydomonas reinhardtii.

Oamenii de stiinta au descoperit ca aceste alge au, pe langa fotosinteza, o sursa alternativa de energie, celelalte alge. Mai mult, nici oamenii nu sunt diferiti, organismele noastre fiind ca niste bureti care absorb energia din mediul inconjurator. Astfel, se explica faptul ca nu ne simtim bine intr-un anumit grup de oameni, cu un anumit amestec de energii si emotii.

Persoanele din jurul nostru ne pot influenta starea de spirit

Potrivit autorilor studiului, organismul uman – asemeni plantelor – absoarbe energia necesara pentru a-si alimenta starea emotionala, poate creste cantitatea de cortizol si hrani celulele in functie de nevoi. Acesta este motivul pentru care multe persoane isi pot schimba starea de spirit in prezenta altor oameni, devenind, dupa caz, nervosi, stresati, tristi, dar si fericiti, optimisti sau veseli.

Cercetatorii cred ca, de-a lungul timpului, s-a pierdut aceasta legatura cu natura, dar schimbul de energie ar putea aduce beneficii enorme pentru omenire. De asemenea, ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic altceva decat manifestarea diferitelor energii din lume. Acest lucru a fost cunoscut in culturile antice de pe toate continentele, dar stiinta a decis sa-l ignore si, in prezent, doar putini cercetatori indraznesc sa abordeze aceste probleme, de teama criticilor si a respingerii de catre comunitatea stiintifica.

Elena Coroianu

Sursa: themindsjournal.com

Nota pentru articolul «Oamenii absorb energie unii de la altii»:5.00/ 5 (4 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.