Revista care te menține sănătos

Noutăți

Aspect fabulos instant, cu Gerovital H3 Evolution Perfect Look

2 aprilie 2015
Share

Gama de produse cosmetice revolutionare, Gerovital H3 Evolution Perfect Look, este special conceputa pentru a masca ridurile fine, porii dilatati sau micile imperfectiuni. Tenul isi recapata astfel luminozitatea, aratand mai tanar si mai sanatos. Linia Gerovital H3 Evolution Perfect Look cuprinde 3 produse cu eficienta maxima.

Laptele demachiant instant are rolul de a indeparta rapid machiajul waterproof si impuritatile care agreseaza zilnic tenul. Vitaminele A si E continute protejeaza fibrele de colagen si elastina, iar mineralele Sepitonic M3 stimuleaza metabolismul celular. Astfel, tenul devine radiant, catifelat si plin de vitalitate. Crema blurare riduri se bazeaza pe o formula revolutionara, ce are capacitatea de a modifica modul de actiune a razelor de soare, imprastiind atat lumina reflectata la suprafata pielii, cat si pe cea transmisa de piele.

Rezultatul este unul spectaculos: porii, ridurile fine si imperfectiunile sunt mascate imediat. Crema luminozitate si hidratare este o crema de zi ideala pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor si pentru obtinerea unui efect optic de iluminare a fetei. Gratie ingredientelor continute, crema ofera pielii hidratarea necesara, dar si un efect de iluminare si de lift.

Disponibila in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.