Revista care te menține sănătos

Știri

Moşul a venit la Catena! Au fost extraşi câştigătorii celor 20 de Dacii!

24 decembrie 2019
Share
Moşul a venit la Catena! Au fost extraşi câştigătorii celor 20 de Dacii!

Marele concurs „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena” și-a desemnat astăzi câștigătorii, în urma unei trageri la sorți transmise în direct de România TV.

Show-ul a fost deschis de Nico şi Adrian Enache cu Hora Catena, o melodie pe sufletul românilor. În continuare, extragerea taloanelor câştigătoare a fost prezentată de îndrăgitul artist Adrian Enache, iar comisia de validare a taloanelor a fost compusă din Alina Marinescu, director general Catena, Daniel Marin, director financiar Catena şi Simona Chiric, avocat.

Astfel, 20 de norocoși, extrași din milioane de taloane participante la concurs, se vor bucura în anul care vine de o Dacia nou-nouță, o recompensă a Farmaciei inimii, care răsplătește fidelitatea românilor. Concursul „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena” a fost primit şi în acest an cu mare entuziasm de către români.

Lista câștigătorilor concursului „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena” este disponibilă pe www.catena.ro. În perioada următoare, câștigătorii vor fi contactați telefonic pentru a li se oferi toate detaliile necesare și vor fi invitați în farmacii, cu cartea de identitate și bonul fiscal în baza căruia au completat talonul. După confirmarea acestor date, câștigătorii pot intra în posesia premiilor. În situația în care câștigătorii nu se prezintă în farmacii sau nu se pot identifica cu actele înscrise pe talon și bonul fiscal în baza căruia au completat talonul, se va apela la cele trei taloane de rezervă, extrase, de asemenea, în direct la România TV.

Este pentru al treilea an consecutiv când Farmacia inimii răsplăteşte cu premii extraordinare pacienţii care au avut încredere în brandul 100% românesc Catena, iar numărul de taloane participante a crescut de la un an la altul. Şi în anul care vine, Catena vă aşteaptă cu servicii de calitate, sfaturi din inimă şi cu o mulţime de oferte şi surprize.

Găsiţi lista câştigătorilor aici.

Nota pentru articolul «Moşul a venit la Catena! Au fost extraşi câştigătorii celor 20 de Dacii!»:4.00/ 5 (3 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.