Revista care te menține sănătos

Știri

Ziua Inimii in farmaciile Catena

12 februarie 2016
Share

Pe 15, 16 si 17 februarie 2016, Catena marcheaza, ca in fiecare an, Ziua Inimii printr-o actiune din cadrul campaniei „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”. Campania a fost lansata in anul 2009 atat in farmacii, cat si in mass-media, iar in anul 2010 a fost demarat programul de sanatate si responsabilitate sociala cu acelasi nume.

Pacientii fideli care ne vor calca pragul in cele trei zile de desfasurare a actiunii propriu-zise vor primi cadouri surpriza, dar si informatii pretioase despre sanatatea cardiovasculara prin intermediul Brosurii Inimii.

Peste doua milioane de brosuri oferite pacientilor

Brosura Inimii are ca scop constientizarea riscurilor cauzate de bolile cardiovasculare. Alaturi de brosura, de-a lungul timpului, Catena, Farmacia Inimii, a lansat o serie de produse pentru un stil de viata sanatos, precum si alte materiale informative. Cu totii trebuie sa cunoastem riscurile bolilor cardiovasculare si factorii care predispun la aparitia acestor afectiuni, tocmai de aceea, Catena vine in sprijinul pacientilor. Noi credem in sanatate si ne punem in slujba ei cu toata inima, pentru ca „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”. Te asteptam in farmaciile Catena pe 15, 16 si 17 februarie!

Nota pentru articolul «Ziua Inimii in farmaciile Catena»:2.50/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.