Revista care te mentine sanatos

Stiri

Kilogramele in plus pot semnala o forma agresiva a cancerului de prostata

24 ianuarie 2012
Share

Cresterea in greutate pe parcursul vietii ar putea fi asociata cu o forma agresiva a cancerului de prostata, forma ce ar putea cauza chiar decesul. In urma unui studiu s-a constatat ca o greutate corporala mare dauneaza organismului si este asociata, de asemenea, cu un risc crescut de cancer de prostata.

Acest studiu, precum si altele similare demonstreaza ca obezitatea este legata de cancerul agresiv si chiar fatal.

Studiul a fost realizat pe 17.000 de australieni cu varste cuprinse intre 40 si 69 de ani, care faceau parte dintr-o generatie in care obezitatea in copilarie nu era o problema semnificativa. Tocmai de aceea, rata mare a obezitatii in randul copiilor ar putea agrava rezultatele in prezent. Obezitatea este, asadar, unul dintre principalii factori care maresc riscul oncologic.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Kilogramele in plus pot semnala o forma agresiva a cancerului de prostata»:5.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \  

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate