Revista care te mentine sanatos

Stiri

Intoleranta la lactoza, mit sau realitate 2

4 martie 2011
Share

Mii de persoane considera ca au intoleranta la lactoza si evita produsele lactate. Totusi, nimeni nu a reusit sa demonstreze daca in cazul acestor persoane laptele chiar face rau.

Nu s-a efectuat niciodata o cercetare indejuns de amanuntita pentru a afla raspunsul la intrebarea „exista sau nu intoleranta la lactoza”. Persoanele care sufera de aceasta afectiune nu pot digera lapte, brnaza, iaurt sau orice alt produs pe baza de lapte, a dezvaluit o echipa de experti de la Institutul National de Sanatate American. De asemenea, cercetatorii sugereaza ca aceasta posibila afectiune a creat o noua linie de produse pentru profitul anumitor companii, in speta acele alimente care se presupune ca ii ajuta pe oameni sa consume lactate fara sa sufere efecte adverse.

Reuters

Nota pentru articolul «Intoleranta la lactoza, mit sau realitate 2»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate