Revista care te menține sănătos

Știri

Intelege si controleaza diabetul la Catena, de Ziua Mondiala a Diabetului

14 noiembrie 2018
Share

Devenit deja un eveniment de traditie, Catena marcheaza si in acest an, pe 14 noiembrie, Ziua Mondiala a Diabetului printr-o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra acestei afectiuni, din pacate tot mai raspandite in Romania, si a complicatiilor pe care aceasta le provoaca.
Astfel, pacientii care vor trece pragul farmaciilor Catena din toata tara in aceasta zi vor primi gratuit brosura „Intelege si controleaza diabetul”, o sursa de informatii utile si profesioniste despre aceasta afectiune, despre simptomele sale si cauzele care o provoaca, despre tratamentul adecvat in fiecare tip de diabet si planul alimentar pe care cei care sufera de aceasta boala il pot urma pentru a-si face viata mai usoara.
De asemenea, pacientii diabetici vor primi gratuit Carnetelul diabeticului, in care acestia pot tine evidenta glicemiei, iar clientii vor avea parte de o surpriza dulce, dar fara zahar: pricomigdale Nucita, din partea Catena.

Nota pentru articolul «Intelege si controleaza diabetul la Catena, de Ziua Mondiala a Diabetului»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate