Revista care te mentine sanatos

Stiri

Imaginile cu animale dragute va ajuta sa va concentrati

5 octombrie 2012
Share

Pentru aceia dintre dumneavoastra care stau toata ziua la birou si care nu isi mai vad capul de e-mail-uri, telefoane si abia se pot concentra, aflati ca puii de animale, catelusii, pisicile, de fapt imaginile cu astfel de animale va pot ajuta sa va concentrati mult mai bine.

Un studiu realizat de catre cercetatorii de la Universitatea din Hiroshima (Japonia) a demonstrat efectele pozelor cu animale dragalase pe un numar de 48 de participanti. Acestora li s-au dat de indeplinit mai multe task-uri si li s-au aratat atat imagini cu animale, cat si cu mancare si fel de fel de obiecte. Cei care au privit imaginile cu animale au prezentat o imbunatatire in ceea ce priveste concentrarea, atentia etc. Trasaturile dragute induc anumite tendinte comportamentale benefice in anumite situatii, cum ar fi condusul si task-urile de la birou.

Ruxandra Raica

Sursa: www.everydayhealth.com

Nota pentru articolul «Imaginile cu animale dragute va ajuta sa va concentrati»:3.33/ 5 (3 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate