Revista care te mentine sanatos

Stiri

Farmaciile Catena va ofera sfaturi si recomandari medicale naturiste

6 iulie 2011
Share

Incepand cu luna iulie, lantul de farmacii Catena vine in intampinarea pacientilor cu cele mai profesioniste sfaturi si recomandari in materie de tratamente naturale.

In cadrul farmaciei din Bulevardul Ion Mihalache, nr. 12, vizavi de Spitalul Filantropia, specialistii Catena, in colaborare cu Hofigal, au deschis un cabinet medical ce sta la dispozitia pacientilor care au nevoie de sfaturi si recomandari in domeniul tratamentelor naturiste.

In baza unei programari, un medic specialist in fitoterapie va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si a va recomanda tratamentul naturist potrivit organismului dumneavoastra.

Programarile se pot face atat telefonic la numarul 021.310.64.06, cat si online, prin accesarea site-ului www.catena.ro.

Pentru mai multe informatii privind locatia, vezi harta de mai jos.

irina_harta_farmacie

 

Nota pentru articolul «Farmaciile Catena va ofera sfaturi si recomandari medicale naturiste»:1.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate