Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – octombrie 2017

3 Octombrie 2017
Share
Farmacia Ta – octombrie 2017 „Sa previi este mai usor decat sa tratezi!” este o expresie care s-a banalizat, pentru ca o stim cu totii si o folosim ori de cate ori se potriveste contextul. Dar cati dintre noi o si aplica? Exista boli in care preventia ar trebui sa fie sfanta. Iar o parte a preventiei o constituie si analizele regulate. Pentru ca, uneori, chiar daca ai o conduita „ca la carte”, intervin alti factori care primeaza si boala se instaleaza. In aceasta categorie intra cancerul mamar. Invitatul editiei de octombrie a revistei Farmacia Ta, prof. dr. Alexandru Blidaru, spune ca, desi se cunosc anumiti factori de risc, „in esenta, cancerul mamar e o boala care ramane cu o cauza necunoscuta”. Iar descoperirea precoce face diferenta dintre viata si moarte. Asa ca doamnelor, la control! Expertii revistei Farmacia Ta ti-au pregatit, si in luna octombrie, subiecte interesante legate de sanatatea inimii, de diabet, de accelerarea metabolismului si nu numai. Ochio! (Atentie!) Ramona Badescu ne dezvaluie secretele sale! Dupa ce au curtat-o cativa ani, producatorii show-ului „Te cunosc de undeva!” au reusit sa o aiba concurenta pe Ramona Badescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate