Revista care te mentine sanatos

Stiri

Eficienta suplimentelor nutritive

17 noiembrie 2009
Share

Persoanele care manifesta toamna sindromul de oboseala cronica sunt de doua ori mai multe de sex feminin decat masculin si au, in general, varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani. Prezinta fatigabilitate intermitenta sau persistenta, inexplicabila, cu debut nou si care nu este rezultatul unui efort fizic.

Aceste simptome nu se amelioreaza la repaus si pot duce la reducerea substantiala a nivelurilor anterioare de ocupatie, educatie, social sau profesional. Principalele simptome care insotesc sindromul de oboseala cronica sunt: dificultati de concentrare (foarte des intalnite); cefalee; durere in gat; ganglioni limfatici sensibili; dureri musculare si articulare; stari febrile; dificultati de somn si transpiratii nocturne; probleme psihiatrice (cel mai frecvent depresii); alergii; crampe abdominale; scadere sau crestere in greutate; tahicardie; extrasistole; durere toracica. Cele mai eficiente metode de prevenire a acestor probleme tin de dieta, care trebuie sa fie hranitoare, bazata pe alimente proaspete; suplimente nutritive (recomandam gama de produse Naturalis si Basic Nutrition); somn; exercitii fizice regulate; mai putin stres.

Text: Otilia Ostrotki

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate